Spuitwerk Spachtelputz voor wand en plafond

Spuitwerk Spachtelputz is een sierpleister die is opgebouwd uit allemaal korrels en een soort kunsthars. Dit geeft een mooie strakke laag op muren en plafonds.
De laagdikte van de Spachtelputz is mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de sierpleister. Deze is dikker dan bijvoorbeeld het Spackspuitwerk wat veelal wordt gebruikt in nieuwbouw woningen op b.v. plafonds. Spachtelputz is leverbaar in een extra fijne korrel, fijne korrel en wat grove korrel.

Onze Spachtelputz is van topkwaliteit en licht ademend. Dus mocht er nog vocht in de muren zitten kan dit weg! Daardoor is deze Spachtelputz zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen, en eventueel ook bestaande woningen.

De voordelen van Spachtelputz op een rij:

Spuitwerk Spachtelputz is licht flexibel en in vele kleuren leverbaar. Hierdoor is het combineren van kleuren in één ruimte mogelijk. Wij geven u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden en kleuradvies.

Spuitwerk Spachtelputz is een sierpleister die een zeer strak resultaat geeft op wanden en plafonds, van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor zeker gezien mag worden!

De prijs voor spuitwerk Spachtelputz is € 12,00 excl. BTW* per m2. Dit is inclusief afplakken, voorbehandelen, arbeids- en materiaalkosten.

Voor nieuwbouw woningen is het BTW tarief 21%, voor woningen van 2 jaar en ouder is het BTW tarief 9%.

Spuitwerk Spachtelputz

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van spuitwerk en Spachtelputz

Schilders- en Spuitbedrijf Heipaint is een in 1996 opgericht Nederlands bedrijf en gevestigd in Maassluis (Zuid-Holland). Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds met Spachtelputz en Latex, maar ook in binnen en buiten schilderwerken.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren (nieuwbouw en bestaande woningen) als voor bedrijven voornamelijk in Zuid-Holland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Naaldwijk, Barendrecht, Spijkenisse, Rozenburg, maar ook door heel Nederland.

De materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en door de gebruikte spuittechniek is het resultaat strak en netjes.

Wij staan voor kwaliteit en eerlijke service

Kwaliteit en service staan bij Heipaint hoog in het vaandel en met onze kleuradviezen wordt het gegarandeerd een prachtig eindresultaat.

Bij eventuele opdrachten denken wij met de klant mee. Ook plannen wij de werkzaamheden in overleg met de klant, bij bijvoorbeeld nieuwbouw woningen weet men immers ongeveer 4 weken van te voren wanneer de sleutel beschikbaar komt. Op die manier zal u als klant nooit voor verrassingen komen te staan.

Afspraak maken voor een vrijblijvende offerte?