Binnen- en Buitenschilderwerk

Ook voor al uw binnen en buitenschilderwerken staan wij voor u klaar. Deuren en kozijnen, zowel binnen als buiten, zijn veelal van hout en hebben onderhoud nodig. Ook houten binnen/buiten trappen hebben regelmatig verfonderhoud nodig.

De verf die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en geeft de nodige bescherming die u ervan verwacht en is tevens in vele kleuren verkrijgbaar.

Heeft u interesse in binnen en/of buitenschilderwerk? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om u te adviseren en vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Schilderwerk

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van spuitwerk en Spachtelputz

Schilders- en Spuitbedrijf Heipaint is een in 1996 opgericht Nederlands bedrijf en gevestigd in Maassluis (Zuid-Holland). Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds met Spachtelputz en Latex, maar ook in binnen en buiten schilderwerken.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren (nieuwbouw en bestaande woningen) als voor bedrijven voornamelijk in Zuid-Holland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Naaldwijk, Barendrecht, Spijkenisse, Rozenburg, maar ook door heel Nederland.

De materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en door de gebruikte spuittechniek is het resultaat strak en netjes.

Wij staan voor kwaliteit en eerlijke service

Kwaliteit en service staan bij Heipaint hoog in het vaandel en met onze kleuradviezen wordt het gegarandeerd een prachtig eindresultaat.

Bij eventuele opdrachten denken wij met de klant mee. Ook plannen wij de werkzaamheden in overleg met de klant, bij bijvoorbeeld nieuwbouw woningen weet men immers ongeveer 4 weken van te voren wanneer de sleutel beschikbaar komt. Op die manier zal u als klant nooit voor verrassingen komen te staan.

Afspraak maken voor een vrijblijvende offerte?