Spachtelputz Maassluis

Spachtelputz Maassluis | Heipaint is een schildersbedrijf en spuitbedrijf gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds met Spachtelputz en Latex in Maassluis, maar ook in binnen en buiten schilderwerken. De materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en door de gebruikte spuittechniek is het resultaat strak en netjes. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van spuitwerk en Spachtelputz in Maassluis staan wij voor kwaliteit en eerlijke service! Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren (nieuwbouw en bestaande woningen) als voor bedrijven. U bent op zoek naar een bedrijf voor Spachtelputz in Maassluis? Dan bent u bij Heipaint aan het juiste adres.

Spuitwerk Spachtelputz voor wand en plafond

Spuitwerk Spachtelputz is een sierpleister die is opgebouwd uit allemaal korrels en een soort kunsthars. Dit geeft een mooie strakke laag op muren en plafonds.
De laagdikte van de Spachtelputz is mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de sierpleister. Deze is dikker dan bijvoorbeeld het Spackspuitwerk wat veelal wordt gebruikt in nieuwbouw woningen op b.v. plafonds. Spachtelputz is leverbaar in een extra fijne korrel, fijne korrel en wat grove korrel.

Onze Spachtelputz is van topkwaliteit en licht ademend. Dus mocht er nog vocht in de muren zitten kan dit weg! Daardoor is deze Spachtelputz zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen, en eventueel ook bestaande woningen.

Spachtelputz MaassluisDe voordelen van Spachtelputz op een rij:

  • Strak en naadloos
  • Geen scheurvorming (door goede voorbewerking)
  • Schrobvast (dus goed te reinigen)
  • Door en door op kleur (alle kleuren mogelijk)
  • Verschillende structuren (extra fijne en fijne korrel)
  • Huurwoning? Geen probleem (vraag het de woningstichting)

Spuitwerk Spachtelputz is licht flexibel en in vele kleuren leverbaar. Hierdoor is het combineren van kleuren in één ruimte mogelijk. Wij geven u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden en kleuradvies.

Spuitwerk Spachtelputz is een sierpleister die een zeer strak resultaat geeft op wanden en plafonds, van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor zeker gezien mag worden!

Spachtelputz Maassluis, vraag nu een offerte op bij Heipaint

Heeft u interesse in ons spuitwerk Spachtelputz of Latex of onze schilderwerken, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend graag bij u langs om u te adviseren en/of een offerte uit te brengen. Voor Spachtelputz Maassluis bent u bij Heipaint aan het juiste adres!