Spuitwerk Latex voor wand en plafond

Spuitwerk Latex is een latex die door middel van Airless Technologie* op wanden en plafonds wordt gespoten. Dit geeft een gladde en strakke afwerking, voorwaarde is wel dat de ondergrond egaal is.

Airless Technologie is een spuittechniek waarbij vloeistof onder zeer hoge druk, 100 tot 200 BAR, wordt verneveld door een spuitpistool.

De latex die wij gebruiken is van hoge kwaliteit, is flexibel en licht reinigbaar en in vele kleuren leverbaar. Hierdoor is het combineren van kleuren in één ruimte mogelijk. Wij geven u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden en kleuradvies.

Spuitwerk Latex geeft een mooi en strak resultaat op een gladde ondergrond, maar kan tevens toegepast worden over wanden die voorzien zijn van behang (mits deze goed vast zit) of bestaande structuur.

De prijs van Spuitwerk Latex is afhankelijk van de conditie en samenstelling van de ondergrond.
Heeft u interesse in Spuitwerk Latex? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om u te adviseren en vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Spuitwerk Latex

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van spuitwerk en Spachtelputz

Schilders- en Spuitbedrijf Heipaint is een in 1996 opgericht Nederlands bedrijf en gevestigd in Maassluis (Zuid-Holland). Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds met Spachtelputz en Latex, maar ook in binnen en buiten schilderwerken.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren (nieuwbouw en bestaande woningen) als voor bedrijven voornamelijk in Zuid-Holland, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Naaldwijk, Barendrecht, Spijkenisse, Rozenburg, maar ook door heel Nederland.

De materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en door de gebruikte spuittechniek is het resultaat strak en netjes.

Wij staan voor kwaliteit en eerlijke service

Kwaliteit en service staan bij Heipaint hoog in het vaandel en met onze kleuradviezen wordt het gegarandeerd een prachtig eindresultaat.

Bij eventuele opdrachten denken wij met de klant mee. Ook plannen wij de werkzaamheden in overleg met de klant, bij bijvoorbeeld nieuwbouw woningen weet men immers ongeveer 4 weken van te voren wanneer de sleutel beschikbaar komt. Op die manier zal u als klant nooit voor verrassingen komen te staan.

Afspraak maken voor een vrijblijvende offerte?